پلاستیکها با زایمان زودرس ارتباط دارند
به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از «یو اس ای تودی»، این مطالعه بیانگر آن است که این نوزادان زودرس در طول زندگی خود میلیاردها دلار هزینه درمانی دارند. محققان مسئول این مطالعه منتشر شده، تماس روزانه با فتالات و مواد شیمیایی مصنوعی مورد استفاده در اقلام روزانه را با استفاده از دادههای مربوط به ۵ هزار مادر بررسی کردند. این مطالعه افزایش خطر زایمان زودرس را نشان داد که این مساله در آمریکا نیز افزایش یافته است.
فتالاتها گروهی از مواد شیمیایی هستند که برای انعطافپذیری پلاستیک و شکستن آن استفاده میشود. آنها اغلب نرمکننده نامیده میشوند. بعضی از فتالات ها به عنوان حلال (مواد حلکننده) برای مواد دیگر استفاده میشوند. از آنها در صدها محصول مانند کف وینیل، چسبها، مواد شوینده، روغنهای روان کننده، پلاستیکهای اتومبیل، لباسهای پلاستیکی (بارانی) و محصولات مراقبت شخصی (صابونها، شامپوها، اسپریهای مو و لاکهای ناخن) استفاده میشود.
از فتالات به طور گستردهای در پلاستیکهای پلی وینیل کلراید استفاده میشود که برای تولید محصولاتی مانند فیلم و ورق بستهبندی پلاستیک، شیلنگهای باغ، اسباببازیهای بادی، ظروف ذخیرهسازی خون، لولههای پزشکی و برخی از اسباببازیهای کودکان استفاده میشود.
میلیونها تن فتالات هر ساله در آمریکا تولید می شود و این کشور یکی از اصلیترین تولیدکنندگان مواد شیمیایی در جهان به شمار می رود. این مواد در اقلام متداول خانگی و حتی در صنایع غذایی به کار می روند. این مطالعه جدید به شواهد و مدارک قبلی درباره زیانهای این محصولات میافزاید. هر چند تولید مواد شیمیایی دارای قوانین خاصی است، اما شرکت های شیمیایی به سمت تولید مواد شیمیایی جایگزین روی آوردهاند که به گفته کارشناسان مطالعات زیادی درباره آنها انجام نشده است. این مطالعه جدید ظاهرا نشان داده است که این مواد جایگزین نیز به همان اندازه زیانبار هستند.
دکتر لئوناردو تراساندی مولف اصلی این تحقیق گفت: ما در ارتباط با محافظت از جامعه در برابر پلاستیکها نه تنها راه حل ندادهایم بلکه یک مشکل بزرگتر ایجاد کرده ایم. وی خاطرنشان کرد که این مطالعه تاکیدی بر لزوم پایان دادن به آلودگی پلاستیکی جهانی است. یک مطالعه دیگر انجام شده توسط همین محققان در ماه ژانویه نشان داده بود که تماس با پلاستیکها در سال ۲۰۱۸ در حدود ۲۴۹ میلیارد دلار هزینه برای درمان بیماریها بر جا گذاشته است.
این نکته حائز اهمیت است که این مطالعه جدید مشاهداتی است و لزوما یک تاثیر علت و معلولی پلاستیک ها بر زایمان پیش از موعد را ثابت نمیکند. با این حال دانشمندان می گویند این تحقیق از شواهد و مدارک مشخص شده استفاده کرده و یافتههای جدیدی درباره مواد جایگزین شیمیایی ارائه می کند.
منبع : سیستم همکاری در فروش آنلاین بازارباز
- شنبه ۲۸ بهمن ۰۲ | ۱۰:۳۸
- ۲۲ بازديد
- ۱ نظر
زایمان در منزل یک روش زایش است که در طی آن، زن به جای رفتن به بیمارستان، در محیط خودش و با حضور یک مامای زایمان و گاهی هم همراهی پزشک، فرآیند زایش را تجربه میکند. این روش تاریخی است که در طول تاریخ به دلایل مختلف مورد استفاده قرار گرفته است، اما در دهههای اخیر، مجدداً به محبوبیت بیشتری دست یافته است، به ویژه در جوامعی که به طب سنتی و روشهای طبیعی علاقه دارند.
https://bestkid.ir/%d8%aa%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%aa-%d8%aa%d8%ae%d8%b5%d8%b5%db%8c-%d9%86%d9%88%d8%b2%d8%a7%d8%af%d8%a7%d9%86/%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa-%d9%85%d8%a7%d8%af%d8%b1/%d8%b2%d8%a7%db%8c%d9%85%d8%a7%d9%86-%d8%af%d8%b1-%d9%85%d9%86%d8%b2%d9%84.html
مزایای زایمان در منزل شامل این موارد میشود که زنان میتوانند در محیط آرام و آشنا خود، بدون فشارهای بیمارستانی و با حضور مامای زایمان مورد علاقه خود، تجربه زایش را داشته باشند. علاوه بر این، این روش میتواند امکان ارتباط نزدیکتر با فرزندان و همسر را فراهم کند و مانع از جراحیها و مداخلات پزشکی غیرضروری شود. با این حال، این روش همچنین دارای ریسکها و محدودیتهای خود است و نیاز به برنامهریزی دقیق و توجه به ایمنی و تجربه حرفهای دارد.