تربيت كودكان صبور در خانواده موفق

 

تربيت كودكان صبور در خانواده موفق

 

تمرين كردن صبوري در خانواده ، مثلا با كودك خود در صف باشيد ، منتظرباشيد تا نوبت تان شود .

براي كاري منتظر بمانيد تا با شما تماس گرفته شود.

از كودكي از كودكان خواسته مي شود كه در محيط گروهي صبور باشند ؛ ميزان صبر و شكيبايي آنها در بين همسالان خود تا حد زيادي به اين بستگي دارد كه آيا از آنها خواسته شده است در خانه صبوري كنند يا نه  ؛ برخي از كودكان (و بزرگسالان!) طبيعتاً صبورتر هستند ، اما صبر فضيلتي است كه مي توان آن را به شيوه هاي ساده در خانه آموزش داد. در اينجا چند روش وجود دارد.

 

تاخيرها را آموزش دهيد :

 

به جاي اين كه در اولين نگاه كردن به فرزند خود - چه او از اتاق خواب يا حمام براي توجه شما فرياد مي زند- بشتابيد ، بدانيد كه اگر ايمني او در خطر نباشد ، كمي صبر كنيد ، حتي ممكن است متوجه شويد كه او مهارت هاي زندگي را با سرعت بيشتري فرا مي گيرد ، از آرامش بخشيدن به خواب گرفته تا انجام كارهاي  خود در حمام ، با صبر كردن به فرزند خود يادآور شويد.

 

قانون "بدون وقفه" را اجرا كنيد :

 

احتمالا برايتان پيش آمده است كه در حال صحبت كردن با فردي ديگر هستيد و كودكتان بي وقفه شما را صدا ميكند و هرچقدر به او ميگوييد صبر كن او متوجه حرف شما نميشود و به كار خود ادامه ميدهد ، پس زمان ان رسيده است كه قانون صبر كردن را براي كودك خود در نظر بگيريد ؛ اين به فرزند شما مي گويد كه او تنها فردي در جهان نيست كه توجه شما را مي طلبد و اينكه حرف مادر يا پدر را قطع كنيد ، بي ادبي است.

 

فعاليتهايي را انجام دهيد كه صبر را نشان مي دهد : كودكان اغلب مفاهيم ناملموس مانند ؛ صبر را از طريق مثالهاي ملموس بهتر مي آموزند.

برخي ايده ها: از كودكتان بخواهيد بذر بكارد ، آن را آبياري كنيد و ببينيد چقدر طول مي كشد تا رشد كند. يا اگر پيش بيني يك روز خاص را داريد ، به فرزند خود اجازه دهيد روزهاي ماه را در تقويم به صورت شمارش معكوس مشخص كند.

 

صبر كودك محدوديت هايي دارد :

مهم است كه به ياد داشته باشيد ، اگرچه ما مي خواهيم فرزندانمان بتوانند صبر را تمرين كنند ، اما يك شبه آموخته نمي شود. همچنين كودكان از همان ميزان صبري برخوردار نيستند كه ما بزرگسالان مي توانيم از خود نشان دهيم.

 

حتي حركات كوچك صبر  كودك خود را جشن بگيريد :

 

شايد اين اولين باري باشد كه فرزند شما وقتي صحبت مي كنيد صحبت شما را قطع نمي كند ، يا شايد او به خواهر يا برادر كوچكترش اجازه داد تا اسباب بازي مورد علاقه خود را بدون اينكه آن را از دست او خارج كند ،صبر كند تا به نوبتش بگيرد. صبر و حوصله هر چه هم كوچك باشد ، به فرزند خود اجازه دهيد تا بداند چقدر به او افتخار مي كنيد. تقويت مثبت بهترين راه براي رشد يك فضيلت است و رفتار مورد نظرخود را از شما الگو برداري ميكند.همچنين اگر مشكلاتي در رفتار خود داريد ميتوانيد با زوج درمانگر صبر را الگو برداري ميكند پس كارهايي انجام دهيد كه او از شما تقليد كند و ياد بگيرد .

 

تاثير مشاوره كودك در شيوه تربيت پدرو مادر

 

مشاوره كودك در جامعه امروزي ميتوانيد راهگشا مشكلات در جامعه امروزي باشد و به كمك پدر و مادر ها بيايد و بتوانند الگوي صحيحي براي آينده فرزند خود ترسيم كنند و با راهنمايي هاي زوج درمانگر و يا روانشناس كودك مسائلي كه بايد در اصلاح رفتار خود و فرزندتان انجام دهيد هدايتگرتان باشد. مشاوران تيم گپچه آماده خدمت رساني به صورت آنلاين به شما عزيزان ميباشند.

 

بيشتر بخوانيد:

https://zaya.io/8me4r

 

10 نکته ی مفید برای تربیت صحیح کودکان

1- الگوی خوبی برای فرزندتان باشید

بجای اینکه دائما فرزندتان را امر و نهی کنید، رفتار خوب را در عمل به او نشان دهید.

انسان ها بخصوص در دوران کودکی، از طریق تقلید کردن همه چیز را یاد می گیرند. کودکان به رفتارهای والدین خود به دقت نگاه می کنند و از آنها الگو برداری می کنند.علت بوی بد دهان کودکان

بنابراین، فردی باشید که می خواهید فرزندتان باشد. به او احترام بگذارید، رفتار و نگرش مثبت را در عمل نشان دهید، با فرزندتان همدلی کنید و به احساساتش توجه کنید. به این ترتیب می توانید یک فرزند با تربیت ، خوب و سالم تربیت نمایید.

2- به فرزندتان عشق بورزید و عشق خود را در عمل به او نشان دهید

هیچ چیز مهمتر از این نیست که فرزندتان را از صمیم قلب دوست داشته باشید. عشق بی قید و شرط چیزی ست که کودک به آن نیاز دارد. برای نشان دادن عشق خود به فرزندتان نیازی به انجام کارهای خارق العاده ندارید. گاهی اوقات والدین می خواهند با کارهای غلطی مانند تجملات زیاد، کم توقعی و محافظت بیش از حد، علاقه ی خود را به کودک ابراز کنند. غافل از اینکه انجام اینکارها تنها باعث بیشتر شدن فاصله ی عاطفی آنها با فرزندشان می شود.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.